Μια εβδομάδα για να αποφασίσει ο Μπάρκλεϊ!

Περιθώριο μόλις μίας εβδομάδας έχει ο Ρος Μπάρκλεϊ για να απαντήσει στην πρόταση επέκτασης που του έχει καταθέσει η Έβερτον! Ο Ρόναλντ Κούμαν ξεκαθάρισε πως δεν θα περιμένει επ’ αόριστον τον Άγγλο μέσο, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…  



Μια εβδομάδα για να αποφασίσει ο Μπάρκλεϊ!

«Φωτιές» άναψε ο Ρόναλντ Κούμαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε, εμμέσως, αμφίβολη την παραμονή του Ρος Μπάρκλεϊ στο δυναμικό της Έβερτον για τη νέα περίοδο, επισημαίνοντας ότι η εξέλιξη της συνεργασίας των δύο πλευρών εξαρτάται αποκλειστικά από τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

«Έχει ακόμη μία εβδομάδα για να απαντήσει. Η διοίκηση προσπαθεί εδώ και καιρό να κρατήσει τον Ρος και τα επόμενα χρόνια. Εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά από τη μεριά μας δεν είμαστε πρόθυμοι να τον περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός κόουτς και πρόσθεσε:

«Χρειαζόμαστε μια απάντηση για να ξέρουμε αν είναι να κινηθούμε για κάποιο παίκτη. Είναι λογικό μετά από τόσο διάστημα αναμονής να υπάρχουν αμφιβολίες. Εγώ θέλω να δουλεύω με ποδοσφαιριστές που θέλουν να μείνουν στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είναι στο χέρι του. Πρέπει να πάρει μια απόφαση»!