«Φρένο» για Κιν από Ντάις

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει όποια εκ των Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει τον Μάικλ Κιν σύμφωνα με τον προπονητή του στην Μπέρνλι, Σον Ντάις, που σχολίασε πως ο σύλλογος έχει υγεία και δεν «καίγεται» να πουλήσει.



«Φρένο» για Κιν από Ντάις

Πιο αναλυτικά:

«Είμαστε ένας σύλλογος με απίστευτα καλή δομή. Δεν υπάρχει πίεση για το οτιδήποτε. Περισσότερο είναι θέμα του τι είναι σωστό σε κάθε περίπτωση. Εάν συμφωνήσουν όλες οι πλευρές, τότε ίσως θα πρόκειται για μια κατάσταση που θα πρέπει να δούμε ως σύλλογος την πραγματικότητα της Πρέμιερ Λιγκ. Όμως είμαστε υγιείς, οπότε δεν χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις για κανέναν άλλον λόγο, παρά μόνο αν είναι οι κατάλληλες.

Μιλάμε για την ισορροπία του τι κάνεις σε έναν σύλλογο όπως αυτός. Θέλουμε οι παίκτες να είναι επιτυχημένοι, κάτι που είναι καλό γι' αυτούς, καλό για τον σύλλογο. Από την άλλη, αυτό τραβάει το ενδιαφέρον. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε. Είχαμε τύχη πάνω σε αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στα οποία είχαμε κάτι για να παίζουμε. Είχαμε πολύ κόσμο να μιλάει για πολλούς παίκτες μας κάθε χρόνο.

Είναι μια δοκιμασία για έναν σύλλογο σαν κι αυτόν γιατί δεν είμαστε καμία υπερδύναμη και στην τελική οι παίκτες μας θα βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ή θα προχωρούν μπροστά. Έτσι πάει».