Δείχνει διάθεση να μείνει ο Εζίλ

Σύλλογος που συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους κορυφαίους, είναι η Άρσεναλ, όπως επίσης και το Λονδίνο μια πόλη που τον κάνει ευτυχισμένο, όπως δήλωσε ο Μεσούτ Εζίλ, αφήνοντας ενδείξεις διάθεσης για παραμονή στην ομάδα.



Δείχνει διάθεση να μείνει ο Εζίλ

Το θέμα της παρουσίας του Γερμανού άσου στους «κανονιέρηδες» μετά και το φετινό καλοκαίρι, μαζί με το ζήτημα του Αλέξις Σάντσες, είναι αυτά που «καίνε» την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Βέβαια, ακόμα παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Αλσατού στον πάγκο, οπότε οι περιπτώσεις των παικτών έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ο Μεσούτ Εζίλ, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο συνέχισης της θητείας του στην Άρσεναλ, ωστόσο, αρκέστηκε να τονίσει πως όποιες συζητήσεις είναι να γίνουν, θα γίνουν το καλοκαίρι...

«Η Άρσεναλ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και το Λονδίνο είναι υπέροχη πόλη για να ζήσεις. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι χαρούμενος και νιώθω πλέον άνετα στην Αγγλία. Το καλοκαίρι θα συζητήσουμε, όμως τώρα προέχει το καλό της ομάδας και βάζουμε την Άρσεναλ πάνω και μπροστά απ' όλους» ήταν τα λόγια του.