«Φαβορί για Χάμες η Γιουνάιτεντ»

Πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Γκιγιέμ Μπαλάγκ.    



«Φαβορί για Χάμες η Γιουνάιτεντ»

Εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ευρώπης ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μέσος της «βασίλισσας» αναμένεται να αποτελέσει... μήλον της έριδος το προσεχές καλοκαίρι, καθώς αποτελεί στόχο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα όμως με τον έγκυρο Ισπανό δημοσιογράφο, τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει ο Μπαλάγκ στο «Sky Sports», μεγάλο ρόλο θα παίξει ο μάνατζερ του 25χρονου, που δεν είναι άλλος από τον στενό συνεργάτη του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες.

Ακόμη, ο Χάμες προτιμά να πάει σε ένα σύλλογο που θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους, πράγμα το οποίο ο Μπαλάγκ περιμένει πως θα είναι σε θέση να κάνει του χρόνου η Γιουνάιτεντ, η οποία ετοιμάζεται να διαθέσει ξανά πακτωλό χρημάτων για την ενίσχυσή της.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον πουλήσει για τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ. Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουνάιτεντ, ενώ Γιουβέντους και Τσέλσι το σκέφτονται», έγραψε ο Ισπανός δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο Twitter.