Άλλη μία ατομική διάκριση για Καντέ!

Μετά την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη στο «Νησί» από το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), ο μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, παρέλαβε ακόμη ένα βραβείο, καθώς ψηφίστηκε από το Σύνδεσμο Συνακτών Ποδοσφαίρου (FWA), ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2017.



Άλλη μία ατομική διάκριση για Καντέ!

Ο συγκεκριμένος έπαινος είναι ο παλαιότερος και ένας από τους πιο διακεκριμένους στην Αγγλία, όσον αφορά την αναγνώριση της προσφοράς του τιμώμενου προσώπου.

Ο 26χρονος χαφ εξακολουθεί και «δρέπει τους καρπούς» των κόπων του την τελευταία διετία, μιας και την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ως μέλος της Λέστερ (2016), αναμένεται να ακολουθήσει -πιθανότατα- η φετινή αυτή τη φορά ως παίκτης των «μπλε», τη στιγμή που οι Λονδρέζοι έχουν ακόμα μία εκκρεμότητα με τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στη συμπολίτισσα Άρσεναλ.

Το βραβείο του προηγούμενου έτους απονεμήθηκε στον συμπαίκτη του για εκείνη τη σεζόν (2015-2016) στις «αλεπούδες», Τζέιμι Βάρντι, ενώ ένας νυν... συναθλητής του στην Τσέλσι, ο Εντέν Αζάρ, είχε κατακτήσει το αντίστοιχο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Καντέ είναι υποψήφιος και για τον τίτλο του κορυφαίου Γάλλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα δοθεί μέσα στο μήνα που διανύουμε (Μάιο).