Αδιάφορη αλλά εντυπωσιακή ισοπαλία στο «Turf Moor»

Η σωτηρία για Μπέρνλι και Γουέστ Μπρομ είναι δεδομένη όπως πάει το πράγμα στην ουρά, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν μια εντυπωσιακή ισοπαλία στο «Turf Moor» σκοράροντας τέσσερις φορές συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 2-2.



Αδιάφορη αλλά εντυπωσιακή ισοπαλία στο «Turf Moor»
Το πρώτο ημίχρονο δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, με τις δύο πλευρές να έχουν μέτριο ρυθμό στο παιχνίδι τους και να δημιουργούν ελάχιστα απέναντι στις δύο εστίες. Σε δύο αρκετά καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ο Μπόιντ ανέλαβε ρόλο δημιουργού, ωστόσο ούτε ο Μπαρνς ούτε ο Βόουκς δεν μπόρεσαν να του πιστώσουν την ασίστ. Οι παίκτες του Ντάις συνέχισαν σε πιο έντονο «ύφος» μέχρι να κλείσει το πρώτο 45λεπτο, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να υπάρξει γκολ.
 
Το δεύτερο μέρος έδειξε από νωρίς ότι θα έχει τουλάχιστον ένα γκολ, με τον Ταρκόφσκι να πιάνει δυνατή κεφαλιά, στέλνοντάς την λίγο εκτός εστίας, πάνω από το δοκάρι. Εν τέλει το γκολ ήρθε εννέα λεπτά αργότερα (56') με τον Βόουκς να βρίσκει το βάθος της εστίας για ακόμη μία φορά στην σεζόν, μετά τη... βοήθεια του Μπαρνς που του ετοίμασε τη φάση. Στο 58' το προβάδισμα θα μπορούσε να διπλασιαστεί, όμως εκείνοι που εν τέλει πανηγύρισαν το επόμενο γκολ ήταν οι παίκτες της Γουέστ Μπρομ. Ο Σάλομον Ροντόν βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή για το 1-1 και το ματς είχε πολύ ακόμη...
 
Αυτό επιβεβαιώθηκε με την πλήρη ανατροπή των δεδομένων στο 78', όταν δηλαδή ο Ντόσον έκανε το 1-2 με το κεφάλι, με τους «κλάρετς» να σώζουν τον βαθμό με τον ήδη σκόρερ τους, Βόουκς, να πιάνει σεντερφορίσια κεφαλιά για το 2-2.