Κόουλμαν... πενταετίας στην Έβερτον!

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον, το οποίο θα τον διατηρήσει στο «Γκούντιστον Πάρκ» για τουλάχιστον μέχρι το 2022, έβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/5), ο Σίμους Κόουλμαν!



Κόουλμαν... πενταετίας στην Έβερτον!

«Πιστός στρατιώτης» της Έβερτον δήλωσε ο Σίμους Κόουλμαν.

Ο 28χρονος άσος έδωσε τα χέρια με τα «ζαχαρωτά», υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα τον διατηρήσει στον σύλλογο μέχρι το 2022.

Ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον Ιρλανδό, στον «αγώνα» που δίνει για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη σε αγώνα απέναντι στην Ουαλία τον περασμένο Μάρτιο.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Κόουλμαν δήλωσε:

«Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα. Είμαι εδώ πολύ καιρό και είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος που σημαίνει πολλά για μένα. Όλα είχαν συμφωνηθεί και ήταν να υπογράψω μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκα.

Ο Πρόεδρος μου έστειλε το βράδυ που τραυματίστηκα και μου είπε ''Μην ανησυχείς γι' αυτό, επειδή όταν επιστρέψεις αυτό το συμβόλαιο ακόμα θα σε περιμένει''. Αυτό συνοψίζει το τι είναι ο Πρόεδρος και ο σύλλογος».