Φέρντιναντ: «Με νοιάζει η ομάδα μου»!

Στην παραδοχή πως η Άρσεναλ είναι άκρως υπολογίσιμη αντίπαλος, αλλά πως ο ίδιος κοιτάει μόνο την ομάδα του και την καλύτερη προετοιμασία ενόψει του σημερινού ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», προχώρησε ο Ρίο Φέρντιναντ. «Μπορούμε να νικήσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε το βράδυ» τόνισε χαρακτηριστικά.



Φέρντιναντ: «Με νοιάζει η ομάδα μου»!

Σε ρυθμούς ντέρμπι και μάλιστα κορυφής κινούνται όλοι στο Μάντσεστερ και ο διεθνής αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» ναι μεν συγκαταλέγεται σε αυτούς, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πλάνο της Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση των τριών βαθμών και όχι ο τρόπος με τον οποίο θα αγωνιστεί η Άρσεναλ. «Είναι καλή ομάδα, αλλά εγώ κοιτάω τη δική μου. Είμαι αισιόδοξος, όπως και όλοι στα αποδυτήρια και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με αυτή τη νοοτροπία θα αγωνιστούμε και το βράδυ» δήλωσε ο Φέρντιναντ και συνέχισε, αναφορικά με το ντέρμπι που ακολουθεί αυτό με τους «κανονιέρηδες» και φέρνει τους «κόκκινους διαβόλους» αντιμέτωπους με την Τσέλσι.

«Τα παιχνίδια με Άρσεναλ και Τσέλσι είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Έχουμε δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το απολαύσουμε. Είναι δύσκολα εμπόδια, αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη». Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε και στην επιθετική «ανομβρία» του Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά τόνισε πως ο καιρός που η μπάλα θα αγκαλιάζει αδιάλειπτα το πλεκτό, όταν φεύγει από τα πόδια του, είναι πολύ κοντά.

Ο Ρούνεϊ σκόραρε 34 φορές την περσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο φέτος, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο αλλά και από θέματα που δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, έχει καταφέρει να παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες, μόλις δυο φορές. «Όλοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί με τον Ρούνεϊ τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα έχει επιστρέψει και σύντομα θα επιστρέψει και στα γκολ» τόνισε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και συμπλήρωσε:

«Δεν σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά ήταν εμφανής η διαφορά του με τα προηγούμενα παιχνίδια και το πάθος με το οποίο έμπαινε σε κάθε φάση. Είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσει να σκοράρει ξανά κατά ριπάς. Μόνο και μόνο που τον έχουμε κοντά μας, είναι φανταστικό».