Καμία απόφαση μέχρι το καλοκαίρι για Γουόκερ

Να καταλαγιάσει τις φήμες που θέλουν τον Κάιλ Γουόκερ να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπς, θέλησε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τονίζοντας πως άπαντες στους Spurs είναι προσηλωμένοι στο να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα για όσο πάει κι από εκεί... βλέπουμε.



Καμία απόφαση μέχρι το καλοκαίρι για Γουόκερ
«Και οι 21 παίκτες είναι συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Είμαι πολύ ήρεμος, και οι παίκτες είναι ήρεμοι. Ξέρουν τι συμβαίνει εκ των έσω. Είναι σημαντικό να ξέρουν οι οπαδοί πως οι παίκτες είναι ήρεμοι και θα δούμε στο τέλος της σεζόν εάν οι φήμες είναι αληθείς ή αναληθείς. Δεν έχει σημασία που ο Γουόκερ δεν έπαιξε με Άρσεναλ και Τσέλσι. Για μένα κάθε ματς είναι σημαντικό. Το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας ήταν σημαντικό. Το παιχνίδι με την Σουόνσι ήταν σημαντικό.
 
Όταν έχεις παίκτες που αξίζουν να παίζουν και να παίζουν, τότε όλοι τους αισθάνονται να είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Το ροτέσιον ανάμεσα στον Ρόουζ και τον Ντέιβις, τον Κάιλ και τον Τρίπιερ, μπορείτε να το κρίνετε βλέποντας τις εμφανίσεις τους. Κι αυτό γιατί έχουμε καλούς παίκτες στο σύνολο μας, κάτι που επηρεάζει άπαντες και τους κάνει να θέλουν να γίνουν καλύτεροι.
 
Δεν υπάρχει καμία απόφαση και δεν θα υπάρξει μέχρι το καλοκαίρι. Καταλαβαίνω την δουλειά, αλλά συγγνώμη, νομίζω ότι οι οπαδοί μας δεν ενδιαφέρονται για όσα γράφονται. Είναι αλήθεια ότι η Τότεναμ είναι τρεντ σε κάθε είδους φήμη. Είμαστε πρωταθλητές. Οι φήμες τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολλές περισσότερες» τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού των Λονδρέζων.