Θα επιμείνει για Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί την περίπτωση του Κάιλ Γουόκερ της Τότεναμ η Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να αποκλείεται να γίνει άμεση «κρούση» προς την λονδρέζικη ομάδα για την απόκτηση του.



Θα επιμείνει για Γουόκερ η Μάντσεστερ Σίτι

Μετά λοιπόν τα δημοσιεύματα της «Independent» που έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση του Κάιλ Γουόκερ να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι απ’ την Τότεναμ, έρχεται σήμερα πλήθος δημοσιευμάτων από τον αγγλικό Τύπο που καθιστούν τον Άγγλο μπακ ως εκ των πρωταρχικών στόχων του Πεπ Γκουαρντιόλα για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον παίκτη και τον Μαουρίσιο Ποκετίνο  δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, κάτι που αρκετοί στο Νησί το συνδέουν και με την απόφαση του Αργεντίνου τεχνικού να μην χρησιμοποιήσει τον Κάιλ Γουόκερ στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Άρσεναλ την περασμένη Κυριακή, προτιμώντας στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα τον Κίραν Τρίπιερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον 35 εκ. λίρες για να κάνει δικό της τον 26χρονο διεθνή, ενώ ενδέχεται να του προσφέρει αποδοχές μεγαλύτερες από τις 55.000 λίρες που λαμβάνει ανά εβδομάδα τώρα στο Λονδίνο.