Προσήλωση θέλει ο Κλοπ ενόψει της συνέχειας

Το… αμέσως επόμενο παιχνίδι της Λίβερπουλ, μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη με την Γουότφορντ, κοιτάζει από τώρα ο Γιούργκεν Κλοπ, επιθυμώντας απ’ την ομάδα του να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο την σκληρή δουλειά και να παραμείνει προσγειωμένη στην μάχη που δίνει για μια θέση στην τετράδα…



Προσήλωση θέλει ο Κλοπ ενόψει της συνέχειας

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είδατε όλοι. Είναι δύσκολοι αντίπαλοι, που ξέρουν να αμύνονται σε βάθος. Πετύχαμε ένα εξαιρετικό γκολ και έκτοτε έπρεπε να διατηρήσουμε την ένταση μας στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ένα ή δυο γκολ ακόμα στο τέλος.

 Χρειάζεται τώρα να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση, ναι, αλλά η πίεση στο τέλος μια σεζόν, αυτήν την περίοδο, δείχνει πως παλεύεις για κάτι. Είναι κάτι που θέλουμε να διατηρήσουμε, θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Δεν περιμέναμε στιγμή πως θα είναι εύκολο ματς. Αν νομίζει κανείς πως έχουμε ήδη τους τρεις βαθμούς απ’ το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον, τότε μάλλον δεν την έχει παρακολουθήσει καθόλου φέτος», ανέφερε σχετικά με το χθεσινό αλλά και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του, κόντρα στους «Αγίους» στις 7/5.

Ο Γερμανός παράλληλα έσταξε… μέλι για τον χθεσινό σκόρερ της αναμέτρησης, Εμρέ Τσαν, και την γενικότερα  καλή του εμφάνιση: «Είναι καλό παιδί, μας βοηθάει αρκετά. Γνωρίζω πως δουλεύει. Είχε προβλήματα με την γάμπα του αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήναμε εκτός. Είχαμε αρκετές συζητήσεις και όλοι είδαν τις εμφανίσεις και αναρωτιόντουσαν τι δεν πάει καλά μαζί του. Τώρα μπορεί να ‘χτίσει’ πάνω σε τέτοιες εμφανίσεις, είναι πολύ δυνατός από άποψη φυσικής κατάστασης και πολύ σημαντικός για μας»

Όσο για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Φελίπε Κουτίνιο, είπε: «Χτύπησε στο γόνατο και ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά φυσικά πόναγε και δεν υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψει (στον αγώνα). Όλοι είδαν ότι προσπάθησε, όμως δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση».