Έπλεξε το εγκώμιο του Καντέ ο Σνάιντερλεν

Μόνο καλά λόγια για τον… ντροπαλό – όπως τον χαρακτήρισε – Ενγκολό Καντέ είχε να πει ο συμπατριώτης του, Μόργκαν Σνάιντερλεν, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πριν λίγες μέρες τον είχε ψηφίσει ως καλύτερο παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ!



Έπλεξε το εγκώμιο του Καντέ ο Σνάιντερλεν

«Τον ψήφισα για καλύτερο παίκτη της φετινής χρονιάς, όχι μόνο επειδή και οι δυο είμαστε Γάλλοι, αλλά επειδή το άξιζε. Είχα ακούσει για τον Καντέ πριν καν έρθει στην Αγγλία, αφού τα πήγαινε πολύ καλά στην Καέν. Και όλοι έχουμε δει τι έχει κάνει και με τις Λέστερ και Τσέλσι»τόνισε για τον 26χρονο μέσο ο Μόργκαν Σνάιντερλεν, με το τέλος της αναμέτρησης της Έβερτον κόντρα στους «μπλε» στο «Γκούντισον Παρκ» (0-3).

«Τρέχει συνέχεια, κερδίζει την μπάλα σε κάθε διεκδίκηση και παίζει με απλές αλλά σωστές πάσες. Το καλύτερο στοιχείο του πάντως είναι το να ‘διαβάζει’ το παιχνίδι το παιχνίδι και να προσφέρει μια σταθερότητα στο παιχνίδι της Τσέλσι, σε παίκτες όπως ο Ντιεγκο Κοστά και ο Εντέν Αζάρ πιο μπροστά, αυτό είναι που χρειάζεται η Τσέλσι.

«Εκτός γηπέδου είναι πολύ ντροπαλός τύπος. Πρέπει να είναι πολύ περήφανος με τον τρόπο που έχει εξελίξει την καριέρα του», πρόσθεσε στη συνέχεια.