Πεπ: «Δύσκολα ως το τέλος»

Άλλη μία χαμένη ευκαιρία ήταν το σημερινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, στη μάχη που δίνει για είσοδο στην πρώτη τετράδα.



Πεπ: «Δύσκολα ως το τέλος»

Ο Καταλανός τεχνικός θεωρεί πως το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο για την ομάδα του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς. Παράλληλα, κρούει το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει του φινάλε της σεζόν, καθώς θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα να ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις τους. Ήταν δύσκολο ματς αφού η Μίντλεσμπρο προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία αλλά χάσαμε άλλη μία ευκαιρία. Θα είναι σφιχτή μάχη ως το τελευταίο ματς καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ θα είναι εκεί κοντά», δήλωσε ο Πεπ.

Ακόμη, σχετικά με την επιστροφή του Γκαμπριέλ Ζέσους στο αρχικό σχήμα, ο Γκουαρδιόλα πρόσθεσε«Ο Ζέσους ήταν εκτός για τρεις μήνες και έκανε μόνο τέσσερις προπονήσεις, αλλά είναι μόνο 20 και μπορεί να μείνει στο γήπεδο για 90 λεπτά και να είναι σε καλή κατάσταση».