Έκανε υπερπροσπάθεια η Λιντς, αλλά δεν ήταν αρκετή...

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 45ο λεπτό από τη Νόριτς, η Λιντς ανέτρεψε την κατάσταση και ισοφάρισε στο τελικό 3-3 στο «Έλαντ Ρόουντ». Με αυτό το βαθμό, οι παίκτες του Γκάρι Μονκ διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ ανόδου, χωρίς όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος τους...  



Έκανε υπερπροσπάθεια η Λιντς, αλλά δεν ήταν αρκετή...

Για να καταφέρουν τα «παγώνια» να μπουν στην πρώτη εξάδα στην τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσουν τη Γουίγκαν και να ηττηθεί η Φούλαμ από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά και να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά τερμάτων που αυτή τη στιγμή είναι στο -13.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έπιασε τη Χάντερσφιλντ στους 81 βαθμούς, ρίχνοντας την στην 5η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Οι «κουκουβάγιες» πέρασαν από την έδρα της Ίπσουιτς με 1-0, την ώρα που οι «τέριερς» ηττήθηκαν με 2-0 σε αυτή της Μπλάκμπερν που δίνει μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Στη μάχη της ουράς, την Τσάμπιονσιπ αποχαιρέτησε και μαθηματικά η Γουίγκαν, μετά την ήττα από τη Ρέντινγκ με 1-0. Στο φινάλε του ερχόμενου Σαββάτου (6/5) θα κριθεί ποιος θα ακολουθήσει τους «λάτικς» και τη Ρόδεραμ στη Λιγκ 1, καθώς Μπλάκμπερν, Νότιγχαμ και Μπέρμιγχαμ θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάρνσλεϊ 1-1 Μπέρτον
Μπέρμιγχαμ 2-0 Χάντερσφιλντ
Μπλάκμπερν 1-0 Άστον Βίλα
Ντέρμπι 3-1 Γουλβς
Φούλαμ 1-1 Μπρέντφορντ
Ίπσουιτς 0-1 Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Λιντς 3-3 Νόριτς
Πρέστον 1-1 Ρόδεραμ
ΚΠΡ 2-0 Νότιγχαμ
Ρέντινγκ 1-0 Γουίγκαν