Μόγιες: «Πρέπει να αλλάξουν πράγματα»

Αρχής γενομένης από το συναίσθημα της νίκης, που έχει χαθεί για την Σάντερλαντ, ο τεχνικός της, Ντέιβιντ Μόγιες, δήλωσε πως στον σύλλογο πρέπει να αλλάξουν πράγματα στα παρασκήνια για να πάει αυτός μπροστά είτε υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ είτε όχι. «Είμαι εδώ» είπε ο Σκωτσέζος για τα σενάρια που τον θέλουν να απομακρύνεται με το τέλος της περιόδου.  



Μόγιες: «Πρέπει να αλλάξουν πράγματα»
«Με πονάει, με πονάει πραγματικά. Ούτε χαμογελάω, ούτε γελάω, ούτε απολαμβάνω κάτι. Θέλουμε να έχουμε και πάλι το συναίσθημα της νίκης. Ίσως και να ξεχάσαμε πως να κερδίζουμε. Το έχουμε κάνει. Πρέπει να βρούμε μια λύση και να επιστρέψουμε στα τρίποντα αμέσως» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
 
«Είμαι εδώ, κάνω τη δουλειά μου και θα δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να προετοιμάσω τους παίκτες για να κερδίσουν αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Δεν θέλουμε να πέσουμε, αλλά πρέπει να χτίσουμε και μομέντουμ. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να ξανά νιώσουμε το συναίσθημα της νίκης και να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε εάν αυτό είναι δυνατόν. Αυτός είναι ο στόχος για την ώρα.
 
Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι κάτι που σίγουρα χρειάζεται ο σύλλογος. Δυστυχώς πολύς κόσμος μιλάει γι' αυτό, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλουν να δουν τι συμβαίνει. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα στα παρασκήνια που θέλουμε να αλλάξουν».