Κούμαν: «Στο τέλος της σεζόν ξεκαθαρίζει του Λουκάκου»

Τον... ανήξερο κάνει αναφορικά με τον Ρομέλου Λουκάκου ο Ρόναλντ Κούμαν, που ενδέχεται να άφησε «μπηχτή» για πώληση του χαρισματικού σέντερ φορ του το ερχόμενο καλοκαίρι.



Κούμαν: «Στο τέλος της σεζόν ξεκαθαρίζει του Λουκάκου»
Μετά την άρνηση του ποδοσφαιριστή να υπογράψει νέο συμβόλαιο στα «ζαχαρωτά» κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να τον αφήσουν να φύγει όσο μπορεί ακόμη να τους αποφέρει χρήματα, με τον Ολλανδό να δηλώνει πάντως πως η κατάσταση δεν είναι ακόμη 100% δεδομένη.
 
Πάντως πέταξε και ατάκα που μπορεί να σημαίνει πολλά, πως δηλαδή με τα χρήματα που θα φέρει ο Λουκάκου θα αποκτηθούν σκόρερς, αφού τόνισε πως στο σύνολό του δεν υπάρχουν αντάξιοι του προαναφερθέντος στο συγκεκριμένο κομμάτι.
 
«Δεν ξέρω. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Μας αρέσει να κρατάμε τους καλύτερους παίκτες μας αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό να τους κρατήσουμε για την ώρα.
 
Πρέπει να αναλύσουμε την ομάδα, να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε από την ερχόμενη περίοδο. Νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότεροι παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα γιατί η διαφορά του Λουκάκου με τους υπόλοιπους είναι χαώδης» ανέφερε γενικά και συνέχισε ερωτηθείς για το εάν ο Βέλγος θα αγχωθεί απέναντι στην Τσέλσι:
 
«Δεν ξέρω. Κανονικά, όχι. Οι παίκτες θέλουν να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό».
 
Υπενθυμίζεται πως για τον Λουκάκου δημοφιλέστερος σταθμός φαντάζει η πρώην ομάδα του Τσέλσι, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθεί.