Στο «Γούμπλεϊ» τα εντός της Τότεναμ τη νέα σεζόν!

Το «Γούμπλεϊ» θα χρησιμοποιήσει για έδρα της την σεζόν 2017-18 η Τότεναμ, με την FA, τους ιθύνοντες το ιστορικό γήπεδο και τους ανθρώπους της διοίκησης των Spurs να φτάνουν σε συμφωνία.



Στο «Γούμπλεϊ» τα εντός της Τότεναμ τη νέα σεζόν!
Με την Τότεναμ να έχει αρχίσει ήδη τις εργασίες για το καινούργιο γήπεδο, στην ίδια τοποθεσία με το «White Hart Lane», οι διοικούντες έψαχναν μια έδρα για να φιλοξενήσει την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με πιο πιθανή να φαντάζει εδώ και αρκετό καιρό το «Γουέμπλεϊ».
 
Η σχετική οψιόν υπήρχε, το Δ.Σ το αποφάσισε, η FA έδωσε το «οκ» και έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους.
 
«Το Λέιν σημαίνει πάρα πολλά για τον καθένα μας και έπρεπε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου πριν αφήσουμε την εμβληματική, ιστορική έδρα μας για περίπου 118 χρόνια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε στο Λέιν ένα ταιριαστό αντίο όταν θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι εκεί στις 14 Μαΐου.
 
Το Γουέμπλεϊ θα είναι το σπίτι μας για μία σεζόν και ελπίζουμε να επιστρέψουμε από εκεί σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του είδους του και το πιο μοναδικό στον κόσμο, που θα φιλοξενεί και ματς του NFL, ένα στάδιο που θα είναι κλειδί για την μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία μας.
 
Τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών είναι μια απίστευτα μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.
 
Τα πλάνα μας για το νέο γήπεδο αποτελούν μια σημαντική, ιδιωτική επένδυση στο Βόρειο Λονδίνο. Αποτελεί πράγματι μια αρχή για αναγέννηση της περιοχής, την οποία χρειαζόταν τόσο πολύ, και είναι σημαντικό να δούμε το μομέντουμ που έχουμε δημιουργήσει, να υποστηρίζεται και να επεκτείνεται. Η Τότεναμ της ποικιλομορφίας στις κουλτούρες, με δύο διαδηλώσεις σε 30 χρόνια, αξίζει να δει πρόοδο και αλλαγή. Δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε καλύτερα οικονομικά κριτήρια σε  αυτούς που ζουν δίπλα μας και για να δημιουργήσουμε ένα μέρος στο οποίο οι τοπικές κοινωνίες θα μπορούν να διαβάσουν, να αποκτήσουν νέα σπίτια, να βρουν δουλειά και γενικά να μακροημερεύσουν.
 
Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που η ανακοίνωση έρχεται αυτήν την εβδομάδα, καθώς επίσης που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να ανακοινώσουμε 1000 θέσεις εργασίας, αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων και της επένδυσής μας. Πριν από τις διαδηλώσεις του 2011 είπαμε στους εαυτούς μας πως τους δεσμεύουμε να παίξουν ρόλο στην αναγέννηση της Τότεναμ.
 
Καλώ τον Δήμαρχο και το Συμβούλιο να υποστηρίξουν τις προσπάθειλες μας για να παρέχουμε συγκέντρωση στην Τότεναμ ώστε να διασφαλίσουμε πως αυτή η σπουδαία ευκαιρία που μας φέρνει το στάδιο να γιγαντωθεί για τις μελλοντικές γενιές» η ανακοίνωση του Ντάνιελ Λέβι, προέδρου των Spurs.
 
Μένει μόνο να φανεί εάν η σεζόν-μεταίχμιο για τον σύλλογο θα έχει θετικά αποτελέσματα και όχι ανάλογα με αυτά της Γουέστ Χαμ, που μετακομίζοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο έχασε την δυναμική της καυτής έδρας του «Μπόλεϊν»...