Κλοπ: «Να κάνουμε τη... δουλειά μας άλλες τέσσερις φορές»

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε... στη δική του ομάδα και το στόχο που έχει που δεν είναι άλλος από την παραμονή της Λίβερπουλ στην πρώτη τετράδα.



Κλοπ: «Να κάνουμε τη... δουλειά μας άλλες τέσσερις φορές»

«Χθες το βράδυ δεν άλλαξαν πολλά. Έχει να κάνει με εμάς. Δεν έχουμε 100% επίδραση, αλλά είναι λογικό να είναι συγκεντρωμένοι σε εμάς. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια και να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ενδιαφέρον και ενθουσιώδες και είμαστε στη μέση αυτού. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας τέσσερις φορές, θα δούμε»

Αναφορικά με την πρόοδο που κάνουν οι τραυματίες που βρίσκονται στα «πιτς» της Λίβερπουλ, ο Κλοπ ανέφερε:

«Ο Άνταμ είναι πίσω στις ομαδικές προπονήσεις για πρώτη φορά, ο Χέντερσον δεν έχει πατήσει γήπεδο και ο Στάριτζ είναι επίσης στις ομαδικές προπονήσεις»

«Είδαμε φωτογραφίες του Σακό και ήταν απογοητευτικό. Αλλά τώρα ξέρουμε ότι δεν έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους. Θα μείνει εκτός μερικές εβδομάδες».

Ο Γερμανός κόουτς δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην πρόσληψη του Στίβεν Τζέραρντ ως προπονητή της Κ-18 των «κόκκινων»:

«Είναι κάτι φανταστικό που θέλει να γίνει προπονητής στο μέλλον. Έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει ένας καλός προπονητής. Όταν είδα τον ενθουσιασμό στα μάτια του Στίβεν, ήμουν πραγματικά χαρούμενος που του δόθηκε αυτή η φανταστική ευκαιρία»

«Το να ξεκινήσει από ένα κλαμπ σαν τη Λίβερπουλ είναι μία εξαιρετική ευκαιρία, αλλά κάτι τέτοιο δεν το κάνουν όλοι οι πρώην παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι μία κλασσική «win-win» κατάσταση. Για τους νέους παίκτες, είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να δουλέψουν μαζί του. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή, το ξέρω. Θα είναι καλός».

Τέλος, στάθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Ντέγιαν Λόβρεν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ξέρω πως σκέφτονται οι οπαδοί. Εάν ο Ντέγιαν έπαιζε σε άλλη ομάδα, θα ήθελες να τον αποκτήσεις και να πληρώσεις πολλά λεφτά. Είναι 27, τα καλύτερα έρχονται»

«Εάν ρωτήσετε τους οπαδούς μετά το ματς με την Ντόρτμουντ, θα έλεγαν δώστε του 20ετές συμβόλαιο. Μετά το ματς με την Πάλας θα έλεγαν '' Μπορούμε να βρούμε άλλη ομάδα που θα τον είχε;'' Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση».