Αναπόλησε το παρελθόν ο Σέικσπιρ

Την περίοδο που ήταν μέλος της Γουέστ Μπρομ έφερε ξανά στο προσκήνιο ο προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, ενόψει της μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρησης το Σάββατο (29/4) στο «Χόθορνς».



Αναπόλησε το παρελθόν ο Σέικσπιρ

Ο 53χρονος διετέλεσε στους «μπάγκις» ποδοσφαιριστής (1990-1993), αλλά και προπονητής (2000-2008), τόσο στα χαμηλότερα κλιμάκια, όσο και ως υπηρεσιακός, κάτι που ήταν λογικό να μην αφεθεί ασχολίαστο από τον ίδιο τον τεχνικό των «αλεπούδων», ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Έχω περάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της καριέρας μου στη Γουέστ Μπρομ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής και έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τα χρόνια αυτά. Παρ’ όλα αυτά, τώρα είμαι προπονητής της Λέστερ και επιθυμώ να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα εδώ. Ο σύλλογος πάντως είναι καλά οργανωμένος και φέτος έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν».

Επιπλέον, ο Σέικσπιρ έδωσε μια μικρή αναφορά για την κατάσταση του ιδιαίτερα ταλαιπωρημένου από τραυματισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα, κεντρικού αμυντικού και αρχηγού του συνόλου του, Γουές Μόργκαν, για τον οποίο ανέφερε:

«Είναι πολύ πιθανόν να μπορέσει να αγωνιστεί, δεν είναι όμως βέβαιο. Θα δούμε αν θα προπονηθεί σήμερα (28/4), αλλά την τελική απόφαση θα τη λάβουμε αύριο. Δεν θα πάρω ρίσκα μαζί του, αλλά γνωρίζοντας το χαρακτήρα του, ξέρω ότι θα θέλει να αγωνιστεί».