Ειλημμένη η απόφαση της Ρεάλ για Ντε Χέα!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις κινήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ειλημμένη η απόφαση της Ρεάλ για Ντε Χέα!

Καμία πρόθεση να βιώσει γεγονότα 2015, όταν και η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα έπεσε στο «κενό» για... δευτερόλεπτα, δεν έχει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες» δουλεύουν ήδη πάνω στο πρότζεκτ του Ισπανού τερματοφύλακα, την απόκτηση του οποίου θέλουν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο 26χρονος πορτιέρο έχει ήδη ενημερώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη, ζητώντας μάλιστα εδώ και τρεις εβδομάδες από τους μάνατζέρ του να διαπραγματευτούν την τιμή του.

Η ρήτρα των 60 εκ. ευρώ έληξε τον περασμένο Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, ο Ντε Χέα θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην κόσμο, μιας και τα 54 εκ. ευρώ που έδωσε στην Πάρμα η Γιουβέντους για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μοιάζουν λίγα. Το πιθανότερο κόστος για τη «Βασίλισσα» θα είναι τα 70 εκ. ευρώ.