Τραυματίας και ο Φοσού-Μενσά!

Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ένας ακόμη τραυματισμός προστέθηκε χθες (27/4) στη σχετική λίστα μετά τη λήξη του ντέρμπι με αντίπαλο τη συμπολίτισσα, Σίτι. Ο άτυχος αυτή τη φορά ήταν ο Τίμοθι Φοσού-Μενσά.



Τραυματίας και ο Φοσού-Μενσά!

Ο 19χρονος μεσοαμυντικός πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Χένριχ Μχιταριάν στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Έτιχαντ», όμως πρόλαβε στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε να αποκομίσει έναν σοβαρό τραυματισμό, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στα Μέσα ο προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Ο Τιμ είναι τραυματίας. Τραυματίστηκε σοβαρά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, όταν πραγματοποίησε ένα τάκλιν κι έμεινε έπειτα κάτω στο έδαφος. Είναι σημαντικός ο τραυματισμός του», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον παίκτη.

Έτσι, ο νεαρός Ολλανδός δεξιός μπακ (αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ) μπήκε και αυτός στο απουσιολόγιο ενόψει των τελευταίων υποχρέωσεων που έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» μέχρι το πέρας της σεζόν σε Πρέμιερ και Γιουρόπα Λιγκ, μαζί με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Χουάν Μάτα, μα και τους συνοδοιπόρους του στην οπισθοφυλακή της ομάδας, Κρις Σμόλινγκ, Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο.