Άλαρνταϊς: «Απίστευτα άτυχοι με τους τραυματισμούς»!

Στην γκίνια που έχει χτυπήσει φέτος την... πόρτα του «Σέλχαρστ Παρκ» και αφορά τους τραυματισμούς, ιδίως των στόπερ της ομάδας, στάθηκε ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Άλαρνταϊς, μετά τη χθεσινή (26/4) εντός έδρας ήττα (1-0) από την Τότεναμ.



Άλαρνταϊς: «Απίστευτα άτυχοι με τους τραυματισμούς»!

Αφορμή για τη δήλωση αυτή του Άγγλου τεχνικού δεν ήταν άλλη από την προσθήκη ενός ακόμη προβλήματος στο κέντρο της άμυνας, έπειτα από το σοβαρό, όπως δείχνουν τα πράγματα, τραυματισμό του Μαμαντού Σακό στο ματς με τα «σπιρούνια», ο οποίος ακολουθεί εκείνους του αρχηγού, Σκοτ Νταν, αλλά και του Τζέιμς Τόμκινς που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον δανεικό από τη Λίβερπουλ Γάλλο ποδοσφαιριστή.

«Ο Σακό τα έχει πάει εξαιρετικά έως τώρα και η τελευταία θέση που θα θέλαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχουμε πρόβλημα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Είμαστε ευλογημένοι βεβαίως, που έχουμε 5 παίκτες σε αυτήν τη θέση, αλλά με τον Σκοτ Νταν και τον Τζέιμς Τόμκινς τραυματίες και τώρα τον Σακό, μπορώ να πω ότι είμαστε απίστευτα άτυχοι φέτος. Ευτυχώς, υπάρχουν οι Μάρτιν Κέλι και ο Ντέμιεν Ντιλέινι που καλύπτουν επάξια το κενό», είπε ο Άλαρνταϊς και σχολιάζοντας το «φιλμ» του αγώνα με τη συμπολίτισσα και δεύτερη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, Τότεναμ, προσέθεσε:

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από ότι στο δεύτερο, μα και πάλι, δεν είναι πολύ εύκολο να πας το παιχνίδι εκεί που θέλεις απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα, όπως η Τότεναμ. Δυστυχώς, ήρθε προς το τέλος (78’) και το γκολ του Έρικσεν από τις 30 γιάρδες (σ.σ. περίπου 27-27.5 μέτρα) και δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία. Η προσπάθειά μας, παρ’ όλα αυτά, ήταν υπέροχη».