To Mάντσεστερ χωρισμένο στα δυο!

«Μάχη» με στόχο την νίκη γοήτρου και προπάντων το βαθμολογικό αβαντάζ που θα τους δώσει στο «κυνήγι» μιας θέσης για την τετράδα, δίνουν απόψε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ» (22.00, COSMOTE sportsHD 1), στην αναμέτρηση που «κλείνει» την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



To Mάντσεστερ χωρισμένο στα δυο!

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί την δεδομένη χρονική στιγμή η βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι και την 34η «στροφή», το σημερινό ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ θα έχει αναμφίβολα μεγάλη σημασία στην «κούρσα» της τελικής τετράδας του πρωταθλήματος!

Την νίκη που θα ανοίξει την μεταξύ τους βαθμολογική απόσταση (64 έναντι 63, σε 32 αγώνες) θέλει η Μάντσεστερ Σίτι , επαναλαμβάνοντας δηλαδή το προ αρκετών μηνών έργο της, όπως και στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν οι «πολίτες» είχαν επικρατήσει με σκορ 1-2 στο «Ολντ Τράφορντ». Αντίδραση θέλει να δει από τους παίκτες του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά και από την ήττα στον πρόσφατο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ¶ρσεναλ, με όλη της την προσοχή πλέον να στρέφεται στις εναπομείνασες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα

ΑπΆ την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι», κυνηγώντας μεν το Γιουρόπα Λιγκ που μπορεί να τους εξασφαλίσει δια της… πλαγίας οδού, ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν να εξαντλήσουν και τις όποιες πιθανότητες έχουν για μια θέση στην τετράδα. Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Γιουνάιτεντ πάει στο «Έτιχαντ» με… φόρα, λόγω και του αήττητου σερί που «τρέχει» στην Πρέμιερ Λιγκ από τον περασμένο Οκτώβριο!

 

Αγωνιστικά νέα των δυο ομάδων:

Μαν. Σίτι: Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νταβίντ Σίλβα, εξαιτίας του τραυματισμού του στον πρόσφατο ημιτελικό Κυπέλλου με την ¶ρσεναλ. Πιθανή η επιστροφή του Γκάμπριελ Ζέσους, σε καλή κατάσταση ο Σέρχιο Αγκουέρο που μπορεί να ξεκινήσει και ως βασικός απόψε.

Mαν. Γιουνάιτεντ: Όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Πολ Πογκμπά δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με την Μπέρνλι και επομένως δεν θα αγωνιστεί, ενώ δεν θα μπορεί να υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Ιμπραίμοβιτς, Ρόχο, Τζόουνς, Μάτα και Σμόλινγκ! Αντιθέτως, στα θετικά η επιστροφή του Αντόνιο Βαλένσια.

 

Πιθανές εντεκάδες:

Mαν. Σίτι: Mπράβο, Κλισί, Οταμέντι, Κομπανί, Νάβας, Τουρέ, Φερναντίνιο, Σανέ, Ντε Μπρόινε, Ζέσους, Αγκουέρο

Mαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Μπλιντ, Μπαϊγί, Βαλένσια, Φελαϊνί, Kάρικ, Ερέρα, Λίνγκαρντ, Μχιταριάν, Ράσφορντ