Ανυπόμονος ο Ποκετίνο για το ντέρμπι με Άρσεναλ

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή νίκη της Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (0-1), καθώς της επιτρέπει, όπως τόνισε και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής με την συμπολίτισσα Άρσεναλ.



Ανυπόμονος ο Ποκετίνο για το ντέρμπι με Άρσεναλ

«Το ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους ήταν κάτι φανταστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος και οι παίκτες άξιζαν τη νίκη. Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολος αγώνας. Το πρώτο ημίχρονο κυρίως, καθώς στο δεύτερο κυριαρχήσαμε.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί το να ετοιμάζεσαι για ένα ντέρμπι (σ.σ. την Κυριακή με την Άρσεναλ) μετά από μια νίκη είναι πάντα καλύτερο. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο! Το ντέρμπι θα είναι φανταστικό και οι φίλαθλοι μας ανυπομονούν για αυτό», είπε αναφορικά για το ερχόμενο σπουδαίο παιχνίδι των «σπιρουνιών» ο Αργεντίνος τεχνικός, ενώ για το γεγονός ότι η ομάδα του έφτασε πλέον τις οκτώ σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, σχολίασε:

«Είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα, τους παίκτες, όσους δουλεύουν για τον εν λόγω σύλλογο. Δεν είναι εύκολο να σπας ρεκόρ, μπορώ μόνο να πω καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές μου και για όλους όσους δουλεύουν σε αυτή την ομάδα».