Καρέρα: «Χαρούμενος στο Λονδίνο ο Κόντε»

Την άποψη πως ο Αντόνιο Κόντε δε θέλει σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι εξέφρασε ο άλλοτε συνεργάτης του στη Γιουβέντους, Μάσιμο Καρέρα.  



Καρέρα: «Χαρούμενος στο Λονδίνο ο Κόντε»

Ο 53χρονος νυν τεχνικός της Σπάρτακ Μόσχας δούλεψε στο πλάι του Κόντε ως βοηθός του στη Γιουβέντους. Όμως η σχέση που έχουν διατηρήσει είναι στενή.

Σύμφωνα με τον Καρέρα, ο Κόντε δηλώνει χαρούμενος στην Τσέλσι και δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μπλε». Παρά τις προσπάθειες της Ίντερ να τον αποκτήσει στο τέλος της σεζόν, ο 53χρονος διαβεβαιώνει πως ο πρώην συνεργάτης του θα μείνει στο Λονδίνο.

«Ο Αντόνιο είναι ο καλύτερος στον κόσμο γιατί οι παίκτες του ακολουθούν όσα τους λέει και όταν μπαίνουν στο γήπεδο ξέρουν τα πάντα για τον αντίπαλο με κάθε λεπτομέρεια. Μιλάει με τις ώρες στους παίκτες του, είναι πολύ απαιτητικός και τους προετοιμάζει για τα πάντα. Ο Αντόνιο είναι πολύ χαρούμενος στο Λονδίνο και θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι που έχει φτιάξει ο ίδιος», δήλωσε ο Καρέρα σε ιταλική ιστοσελίδα.