Πιστεύει στη νίκη επί της Τσέλσι ο Σνάιντερλεν

Αισιόδοξος πως η Έβερτον μπορεί να νικήσει την προσεχή Κυριακή στο «Γκούντισον Παρκ» την Τσέλσι, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Sky Sports o Mόργκαν Σνάιντερλεν.  



Πιστεύει στη νίκη επί της Τσέλσι ο Σνάιντερλεν

Παρότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει ένα παιχνίδι με αντίπαλο την πρωτοπόρο Τσέλσι, εντούτοις ο Μόργκαν Σνάιντερλεν ελπίζει ότι η Έβερτον μπορεί να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στους «μπλε», όπως άλλωστε συμβαίνει στο γήπεδο της, στο οποίο φέτος μετράει μόλις μια ήττα σε 17 συνολικά αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Η Τσέλσι αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο για να τον κερδίσεις, αλλά είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα στην έδρα μας. Όταν παίζουμε στο καλύτερο δυνατό μας επίπεδο στο ‘Γκούντισον Παρκ’, κανένας δεν μπορεί να μας νικήσει!

Θα είναι δύσκολη δοκιμασία για εκείνους την Κυριακή και δεν θα τους αφήσαμε να πάρουν ανάσα, ή να βρουν χώρους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Τσέλσι δεν μπορεί να χάσει και να 'πετάξει ' βαθμούς γιατί την κυνηγάει η Τότεναμ. Εμείς πρέπει να παίξουμε για τους φιλάθλους μας, για το έμβλημα μας», ήταν τα λόγια του Γάλλου μέσου στο Sky Sports.