Αισιόδοξος για το μέλλον της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Ανεξαρτήτως της κατάληξης της φετινής σεζόν και το αν θα καταφέρει ή όχι να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Γιουρόπα Λιγκ, για το Ζοσέ Μουρίνιο έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι ήδη από φέτος, στην πρώτη του σεζόν, έχουν τεθεί οι βάσεις για να γίνει η ομάδα του ακόμα καλύτερη στο άμεσο μέλλον…



Αισιόδοξος για το μέλλον της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

«Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Γιουρόπα Λιγκ και να παίξουμε τον Αύγουστο στο Σούπερ Καπ κόντρα στους νικητές του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό θα ήταν υπέροχο.

Δεν έχει σημασία το τι συμβαίνει σε επίπεδο τίτλων, αν κερδίζουμε ή όχι. Πιστεύω πως αυτή η σεζόν είναι πολύ σημαντική για μένα, τους παίκτες και τον σύλλογο. Θα έλεγα πως αυτή είναι η πρώτη από τις επόμενες πέντε, έξι ή εφτά. Μπορεί να είναι η πρώτη σεζόν από τις καλύτερες που θα έρθουν αργότερα.

Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και την πρώτη σεζόν κερδίσαμε κάτι (σ.σ. εννοώντας το Λιγκ Καπ) και έχουμε ήδη την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλα πράγματα μέχρι το τέλος της περιόδου», το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού, εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη (27/4).