Eπιδρομή της αστυνομίας στα γραφεία των Νιουκάστλ-Γουέστ Χαμ!

Aστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες στο Νησί, στα γραφεία των Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ, με σκοπό την διερεύνηση στοιχείων σχετιζόμενων με τα οικονομικά τους δεδομένα αλλά και τις συναλλαγές τους σε επίπεδο μεταγραφών!



Eπιδρομή της αστυνομίας στα γραφεία των Νιουκάστλ-Γουέστ Χαμ!

Kατόπιν σχετικού εντάλματος της Βασιλικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων και Τελωνέιων (HMRC), στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» της Γουέστ Χαμ, αλλά και στο «St. James' Park» της Νιουκάστλ εισήλθαν αστυνομικές δυνάμεις, με σκοπό την έρευνα πιθανών οικονομικών παρατυπιών για πρόσφατες μεταγραφές τους, καθώς και για την πιθανότητα φοροδιαφυγής των δυο συλλόγων.

Μάλιστα, o διευθύνων σύμβουλος της Νιουκάστλ, Λι Τσάρνλεϊ, συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ αρκετά αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως αρκετά άτομα που απασχολούνται επαγγελματικά και στις δυο ομάδες εξετάζονται ενδελεχώς ή έχουν ήδη συλληφθεί επίσης.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της Αγγλίας αλλά και της Γαλλίας για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να συλληφθούν οι κάθε είδους εμπλεκόμενοι και να συλλέξουν οι Αρχές ακολούθως τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία από τους 180 αρμόδιους αξιωματούχους.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πιθανώς να προκύψουν περισσότερα δεδομένα μέσα στις επόμενες ώρες.