Πιέλ: «Σπουδαία η Τσέλσι, αναποτελεσματικοί εμείς»

Το ότι οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στο χθεσινό (25/4) παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» και έτσι, η ομάδα του ηττήθηκε (4-2) από τη σπουδαία, όπως τη χαρακτήρισε, Τσέλσι, στάθηκε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ.



Πιέλ: «Σπουδαία η Τσέλσι, αναποτελεσματικοί εμείς»

Παρά τα δύο τέρματα των «Αγίων», ο Γάλλος τεχνικός εντόπισε ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σύνολό του στη σωστή ολοκλήρωση των φάσεων, ενώ θέτοντας ως στόχο ο σύλλογος του αγγλικού Νότου να κλείσει τη χρονιά καταλαμβάνοντας μία θέση στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, έστερψε την προσοχή του στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (29/4) με τη φορμαρισμένη, όπως επεσήμανε, Χαλ.

 «Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί μέσα στην περιοχή και οφείλουμε να το διορθώσουμε αυτό, όμως παίζαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Είδαμε μία καλή ένταση και ποιότητα μέσα στο γήπεδο και θα ήταν ενδιαφέρον να βελτιωθούμε στο πως θα συγκεντρωνόμαστε πάνω στις λεπτομέρειες», σχολίασε για το ματς κόντρα στους πρωτοπόρους «μπλε» ο Πιέλ και ενόψει συνέχειας ανέφερε:

«Έπειτα από δύο χαμένα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό να κερδίσεις το επόμενο, επειδή θέλουμε να παραμείνουμε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η Χαλ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, γιατί έχει κερδίσει στον πιο πρόσφατο αγώνα της και θέλει φυσικά, να παραμείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται λοιπόν, να διατηρήσουμε την καλή ένταση στο παιχνίδι μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια».