Αντόνιο: «Με λίγους παίκτες ακόμη, θα βγούμε Ευρώπη»

Την άποψη πως, εφόσον το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς ενισχυθεί σε καίριες θέσεις κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, τότε είναι ικανό να αγωνιστεί τη μεθεπόμενη σεζόν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εξέφρασε ο πλάγιος μεσοεπιθετικός (και ενίοτε μπακ) της Γουέστ Χαμ, Μίκαελ Αντόνιο.  



Αντόνιο: «Με λίγους παίκτες ακόμη, θα βγούμε Ευρώπη»

Ο 27χρονος παίκτης των «σφυριών» παραχώρησε στο δίκτυο «ESPN» μια εκτενή συνέντεξη, στην οποία, μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική του... συνταγή για να παίξουν οι Λονδρέζοι στην Ευρώπη.

«Για να βγούμε στην Ευρώπη χρειάζεται να φέρουμε μερικούς παίκτες. Ένα δεξί μπακ, έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και δύο επιθετικούς, ώστε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Αν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε στις ευρωπαϊκές θέσεις», ανέφερε σχετικά ο Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Επιπλέον, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το ποια θεωρεί εκείνος τη δυσκολότερη ομάδα που αντιμετώπισε η δική του στις εγχώριες διοργανώσεις, ο Αντόνιο δεν είπε κάποια από τις συμπολίτισσες της Γουέστ Χαμ, Τσέλσι ή Τότεναμ, οι οποίες και προελαύνουν στη βαθμολογία, αλλά απάντησε:

«Θα πρέπει να πω τη Μάντσεστερ Σίτι! Παίξαμε μαζί τους δύο φορές στην έδρα μας και φάγαμε από τέσσερα και πάνω γκολ και στα δύο παιχνίδια (σ.σ. 5-0 στο Κύπελλο, 4-0 στο πρωτάθλημα). Αυτά ήταν ενδεικτικά της ποιότητας που διαθέτουν και ως σύνολο και ο κάθε παίκτης ατομικά, αν και δεν παίζουν έτσι τακτικά καθ’ όλη τη σεζόν. Η ομάδα που έχουν όμως, όπως και ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι τρομακτικός»!