Tσεχ: «Αποτυχημένη η σεζόν αν δεν είμαστε στην τετράδα»

Η παρουσία ή μη της Άρσεναλ στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος θα κρίνει, για τον Πετρ Τσεχ, το αν θα είναι επιτυχημένη η τρέχουσα σεζόν για τους «κανονιέρηδες».



Tσεχ: «Αποτυχημένη η σεζόν αν δεν είμαστε στην τετράδα»

«Είναι εύκολο το να κρυφτείς πίσω από πράγματα που λέγονται, ότι δεν έχουμε ηγετικούς παίκτες και ότι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν. Χρειάζεται να βλέπεις τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές, το πόσο καλά δουλεύει η ομάδα και πως συνεργαζόμαστε.

Προφανώς και έχουμε περιόδους όπου προετοιμάζεσαι για να κάνεις τα καλύτερα δυνατά παιχνίδια και όταν ξεκινάει ο αγώνας, δεν πάει τίποτα καλά. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο όπου χάσαμε κάποια παιχνίδια και προφανώς έκτοτε βρισκόμαστε υπό πίεση και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να ξεφύγουμε»τόνισε σε δηλώσεις του στην «Daily Mirror» ο Τσέχος γκολκίπερ, η ομάδα του οποίου βρίσκεται πλέον στην 7η θέση, με 57 πόντους σε 31 ματς (λιγότερα πάντως απ’ τις Έβερτον, Γιουνάιτεντ, Σίτι που προηγούνται στην βαθμολογία).

«Κάποιες φορές βρίσκουμε τις απαντήσεις στις δυσκολίες που μας εμφανίζονται, μερικές φορές όχι. Πρέπει να συνεχίζουμε να πιστεύουμε, να συνεχίζουμε έτσι. Αν δεν προκριθούμε στο Τσάμπονς Λιγκ, θα είναι για εμάς μια μεγάλη απογοήτευση», συμπλήρωσε ο 34χρονος τερματοφύλακας.