Μίτροβιτς: «Είμαστε πραγματική ομάδα»

Ένας από τους κυριότερους λόγους της επιτυχίας της Νιούκαστλ που εξασφάλισε την άμεση επάνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και η ενότητα, όπως ανέφερε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μετά το 4-1 επί της Πρέστον, αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε την επιστροφή του συλλόγου στο κορυφαίο πρωτάθλημα.  



Μίτροβιτς: «Είμαστε πραγματική ομάδα»

Ο Σέρβος επιθετικός, μάλιστα, στάθηκε και στη δυσκολία της Τσάμπιονσιπ, λέγοντας ότι δεν πίστευε αυτούς που του έλεγαν το περασμένο καλοκαίρι πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα στη δεύτερη κατηγορία.

«Πιστέψτε με, είμαστε πραγματική ομάδα, γι' αυτό πετύχαμε. Είμαστε ιδιαίτερη ομάδα. Δεν το πίστευα όταν μου έλεγαν ότι το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ θέλει τρομερή δύναμη και είναι πιο δύσκολο και σκληρό από αυτό της Πρέμιερ. Οπότε αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμά μας. Έχουμε ακόμα πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο στα επόμενα δύο ματς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για την κορυφή... Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα είμαστε στην Πρέμιερ την επόμενη σεζόν...» δήλωσε ο Μίτροβιτς.