Πιο κοντά στο MLS ο Ζλάταν

Όπως αναφέρει η γνωστή βρετανική εφημερίδα «Mirror», αρκετά ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (MLS).



Πιο κοντά στο MLS ο Ζλάταν

Έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και παρά το ότι ο ίδιος ο Σουηδός στράικερ τόνισε πως ακόμη δεν έχει έρθει το... πλήρωμα του χρόνου για να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, πηγές από το εν λόγω Μέσο κάνουν λόγο πως είναι πολύ πιθανό, ύστερα από την άσχημη αυτή εξέλιξη, να μην ανανεωθεί η συνεργασία του 35χρονου επιθετικού με τους «κόκκινους διαβόλους», η οποία λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Προς επίρρωση των ισχυρισμών της, η «Mirror» παραθέτει επίσης, το ότι και ο ίδιος ο Ιμπραΐμοβιτς έχει εμφανιστεί κατά καιρούς θετικός στο να κλείσει την καριέρα του στο MLS, από συλλόγους του οποίου έχει δεχθεί, όπως λένε, ουκ ολίγες προτάσεις.

Αξίζει να θυμίσουμε, ότι ο παίκτης έχει ήδη μεταβεί στις ΗΠΑ, ώστε να υποβληθεί την Τετάρτη (26/4) στην απαιτούμενη εγχείρηση στο γόνατό του.