Περήφανος για τη Νιουκάστλ ο Μπενίτεθ

Tην ικανοποίηση του για τον προβιβασμό της Νιουκάστλ και την άμεση επιστροφή της στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορούσε να κρύψει ο Ράφα Μπενίτεθ, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Πρέστον με 4-1.



Περήφανος για τη Νιουκάστλ ο Μπενίτεθ

Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Τσάμπιονσιπ, οι «καρακάξες» εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας χρονιάς, γεγονός που χαροποίησε όσο τίποτε άλλο τον Ράφα Μπενίτεθ.

«Είμαι πραγματικά περήφανος. Πρέπει να συγχαρώ όλη την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, όλους τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν με την ομάδα, ήταν μια μεγάλη σεζόν.

Πραγματικά το άξιζαν αυτό οι παίκτες γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά. Από την αρχή της χρονιάς δουλεύαμε σταθερά σκληρά, και είναι τόσο δύσκολο όταν βρίσκεσαι στην Πρέμιερ Λιγκ και υποβιβάζεσαι και πρέπει να χτίσεις ξανά την ομάδα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής, και συνέχισε λέγοντας:

«Από την τελευταία μέρα της προηγούμενης χρονιάς με την Τότεναμ πέρυσι, ήθελα να δείξω στους φιλάθλους και να ξαναχτίσω την ομάδα με κίνητρο να ανέβει και πάλι με την πρώτη. Δεν είναι εύκολο, ήθελε σκληρή δουλειά και τελικά τα καταφέραμε».