Αλόνσο: «Κοιμήθηκα στο πούλμαν στο ματς με τη Γιουνάιτεντ»!

Τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να αγωνιστεί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από λίγες μέρες εξήγησε ο Μάρκος Αλόνσο.  



Αλόνσο: «Κοιμήθηκα στο πούλμαν στο ματς με τη Γιουνάιτεντ»!

Παρά το γεγονός πως είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, ο Ισπανός μπακ-χαφ της Τσέλσι ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο «Ολντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα ο Αντόνιο Κόντε να τον αφήσει εκτός 18άδας. Μάλιστα, δεν ήταν καν σε θέση να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, καθώς αποσύρθηκε στο λεωφορείο της ομάδας για να κοιμηθεί!

Ο 26χρονος αποκάλυψε πως η αδιαθεσία του ξεκίνησε από το βράδυ πριν τον αγώνα, όταν και είχε εμετούς, με την κατάσταση να επιδεινώνεται στο ζέσταμα. Για το λόγο αυτό προφυλάχθηκε στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αγωνίστικε κανονικά με την Τότεναμ καθώς ήταν πλήρως έτοιμος για τον ημιτελικό του περασμένου Σαββάτου.

«Έκανα εμετούς το προηγούμενο βράδυ και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησα να κάνω ζέσταμα αλλά παραλίγο να λιποθυμήσω μέσα στο γήπεδο. Δεν ήθελα να ζητήσω αλλαγή μετά από πέντε λεπτά αγώνα. Είδα το πρώτο ημίχρονο από την εξέδρα, αλλά δεν ένιωθα καθόλου καλά και πήγα στο λεωφορείο της ομάδας. Κοιμήθηκα και δεν είδα το δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο Αλόνσο.