Τουρέ: «Προτιμώ να παίξουμε δίχως διαιτητή με Γιουνάιτεντ»!

Τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Άρσεναλ εξέφρασε με δηλώσεις του ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα του το ντέρμπι της Πέμπτης (27/4) με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ να διεξαχθεί χωρίς να υπάρχει καν διαιτητής!



Τουρέ: «Προτιμώ να παίξουμε δίχως διαιτητή με Γιουνάιτεντ»!

Διαμαρτυρόμενος έντονα, τόσο για το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ που ακυρώθηκε λανθασμένα, όσο και για μία φάση, κατά την οποία ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ανέτρεψε εντός περιοχής, όπως τόνισε, τον Κουν Αγουέρο χωρίς να υποδειχθεί ωστόσο, η εσχάτη των ποινών από τον «άρχοντα» της αναμέτρησης, Κρεγκ Πόσον, ο Ιβοριανός χαφ είπε:

«Νομίζω ότι οι διαιτητές θα πρέπει να το σταματήσουν αυτό, είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχει ξανασυμβεί και άλλες. Αν πρέπει να μιλήσουμε για τους διαιτητές, ο κόσμος θα πει ότι διαμαρτυρόμαστε, όμως άμα δει κάποιος τα στιγμιότυπα του αγώνα με την Άρσεναλ, τότε όλο αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ απογοητευτικό. Μπορεί την Πέμπτη να έχουμε έναν καλύτερο διαιτητή, ή ίσως και να παίξουμε δίχως διαιτητή, θα το προτιμούσα αυτό»!