«Βγάζει μεγάλο χαρακτήρα στο γήπεδο η Πάλας»

Την άποψή του πως η σπουδαία νίκη (2-1) μέσα στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ αποτέλεσε ένα ακόμη τρανό παράδειγμα πως, όταν οι καταστάσεις πιέζουν, η Κρίσταλ Πάλας βγάζει την απαιτούμενη προσωπικότητα που χρειάζεται μέσα στο γήπεδο, εξέφρασε ο «κάπτεν» χθες (23/4) των Λονδρέζων, Τζέισον Πάντσιον.



«Βγάζει μεγάλο χαρακτήρα στο γήπεδο η Πάλας»

«Πήραμε ένα τεράστιας σημασίας αποτέλεσμα, εφόσον συνυπολογίσουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ανταγωνιστών μας και πλέον ακολουθεί μια απαιτητική εβδομάδα με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Τότεναμ και Μπέρνλι, κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντικούς τους τρεις βαθμούς που πήραμε τώρα. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν ακόμη ένα παράδειγμα ότι το σύνολό μας δείχνει μεγάλο χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο στα παιχνίδια υψίστης σημασίας. Μία σπουδαία ομαδική προσπάθεια απέφερε το τρίποντο αυτό», δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των «αετών».

Ο Άγγλος χαφ ερωτήθηκε και για το πως αισθάνεται που ελλείψει του Σκοτ Νταν είναι εκείνος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τονίζοντας ωστόσο, πως αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της Πάλας, καθώς απάντησε:

«Είναι πολύ όμορφο αυτό και λατρεύω κάθε λεπτό που είμαι αρχηγός, όμως το πιο σημαντικό για εμάς είναι να παραμείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Με το τρίποντο που κατακτήσαμε, έχουμε φτάσει λίγο πιο κοντά στο στόχο μας και έχουμε αφαιρέσει λίγη από την πίεση ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν».