Άμεση «στροφή» σε Πρέμιερ για Λούιζ

Στον προσεχή αγώνα με τη Σαουθάμπτον (25/4) για το αγγλικό πρωτάθλημα έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο κεντρικός αμυντικός των «μπλε», Νταβίντ Λουίζ, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγο μετά τη νίκη-πρόκριση (4-2) στον τελικό του FA Cup κόντρα στη συμπολίτισσα και συνδιεκδικήτρια της Πρέμιερ, Τότεναμ.



Άμεση «στροφή» σε Πρέμιερ για Λούιζ

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο και απέναντι σε φανταστικούς παίκτες, όμως είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Τώρα σκεφτόμαστε την επόμενη πρόκληση εναντίον της Σαουθάμπτον. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση, ξέρουμε ότι η Τότεναμ είναι μια υπέροχη ομάδα και δεν πρόκειται να τους πάρει από κάτω, επειδή έχασαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οπότε το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο έως το τέλος», ανέφερε ο Βραζιλιάνος στόπερ που δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο του προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, για τον οποίο είπε:

«Είναι πρωτίστως, ένα φανταστικό άτομο και μετά φανταστικός προπονητής. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Εμείς προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το σύλλογο και εκείνος μας βοηθάει με την ευφυΐα που διαθέτει πάνω στο ποδόσφαιρο, ώστε να βελτιωνόμαστε. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος μαζί του. Έδειξε τη θαυμάσια δουλειά του σε ένα ακόμη παιχνίδι».