Χαρούμενος με την πρόκριση ο Βενγκέρ

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Άρσεναλ τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο έμεινε ο Αρσέν Βενγκέρ, στην πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας.



Χαρούμενος με την πρόκριση ο Βενγκέρ

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ, ο Αλσατός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των «κανονιέρηδων», ενώ έκανε λόγο για άξια πρόκριση. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξις Σάντσες, επισημαίνοντας πως θα βρίσκεται και του χρόνου στο Λονδίνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μεγάλο παιχνίδι. Συνολικά ήταν μεγάλη εμφάνιση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά πνευματικά. Γίναμε πιο ισχυροί και αξίζαμε να κερδίσουμε. Υπήρχε ομαδικότητα, όταν οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι πλήρως συγκεντρωμένοι, είναι κάτι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Βενγκέρ.

«Όπως όλη η ομάδα, έτσι και ο Σάντσες είχε πρόβλημα στην αρχή αλλά στη συνέχεια έγινε όλο και πιο δυνατός. Ο Αλέξις είναι ένα ζώο πάντα έτοιμο να σκοτώσει τον αντίπαλο. Δεν τα παρατάει ποτέ. Θα είναι εδώ και του χρόνου γιατί έχει συμβόλαιο και ελπίζουμε να ανανεώσει», πρόσθεσε.