Αποδεκατισμένοι «μεγάλοι» απέναντι σε επικίνδυνους «μικρούς» (preview)

Μόλις δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Κυριακάτικο (23/4) πρόγραμμα για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται στην «αφιλόξενη» έδρα της Μπέρνλι και τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας.



Αποδεκατισμένοι «μεγάλοι» απέναντι σε επικίνδυνους «μικρούς» (preview)

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τετράδας φέρνοντάς τη σε απόσταση ενός βαθμούς από τη μισητή συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι, λίγες μέρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση (27/4)  στο «Έτιχαντ» θα κυνηγήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπέρνλι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατεβαίνει ωστόσο ένα κάρο προβλήματα στην αναμέτρηση του «Τερφ Μουρ», αφούεκτός από τον σοβαρούς τραυματισμούς των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάρκος Ρόχο, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής τετράδας των «κόκκινων διαβόλων».

Για τους γηπεδούχους, στη διάθεση του Ντάις θα βρίσκεται ο Τζόι Μπάρτον έπειτα από την αναβολή που πήρε η εκδίκαση του 34χρονου ποδοσφαιριστή για θέματα στοιχηματισμού ενώ και ο Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουνσον διατηρεί πιθανότητες να αγωνιστεί. Εξαιρετικά αμφίβολοι αντίθετα είναι οι Σαμ Βόουκς και Σκοτ Άρφιλντ οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήμαα τραυματισμών στον ιγνυακό τένοντα και στο γόνατο αντίστοιχα.

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας

Χωρίς τον Μαμαντού Σακό στην αποστολή της θα κατέβει στο «Άνφιλντ» η Κρίσταλ Πάλας, καθώς ο Γάλλος αμυντικός αγωνίζεται στους «αετούς» ως δανεικός από τους «κόκκινους» και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη συνάντηση ενώ στη διάθεση του Σαμ Άλαρνταϊς θα βρίσκεται και πάλι ο Τζέιμς Τόμκινς.

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ελέω των διαφαινόμενων απουσιών των Μάτιπ, Κλαβάν και Λέιβα, σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του Τζο Γκόμεζ στο κέντρο της άμυνας, με τον νεαρό άσο να μην έχει αγωνιστεί ως βασικός τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Άνταμ Λαλάνα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα ενώ δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί με ακρίβεια το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Τζόρνταν Χέντερσον για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους δύο μήνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 23/4/17

16:15 Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

18:30 Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας