Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι για το δεύτερο εισιτήριο (preview)

Για τέταρτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Αγγλίας θα διασταυρώσουν σήμερα (17:00 ώρα Ελλάδος) τα ξίφη τους στο «Γουέμπλεϊ» οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει μετά τον χθεσινό ημιτελικό η Τσέλσι αποκλείοντας την Τότεναμ με σκορ 4-2.



Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι για το δεύτερο εισιτήριο (preview)

Για τους τυπικά φιλοξενούμενους του Πεπ Γκουαρντιόλα τα νέα είναι ευχάριστα και αφορούν την πορεία της αποκατάστασης του Γκάμπριελ Ζέσους, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στις 13 Φεβρουαρίου απέναντι στην Μπόρνμουθ και δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στη σημερινή αναμέτρηση καθώς έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός μάχης αντίθετα έχει τεθεί λόγω μυϊκού τραυματισμού από την Παρασκευή ο Τζον Στόουνς, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και για το εξ’ αναβολής ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (27/4) απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων», αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που καλείται να αντιμετωπίσει ο Αρσέν Βενγκέρ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταβίντ Οσπίνα, Ντάνι Γουέλμπεκ, Σκοντράν Μπουσταφί και Λούκας Πέρεθ ενώ στο μυαλό του Αλσατού τεχνικού υπάρχει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης συστήματος με τρεις αμυντικούς, το οποίο δοκίμασε και στην αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας (17/4) απέναντι στη Μίντσλεσμπρο (σ.σ. εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1).