¶ξιζε περισσότερα η Τότεναμ για τον Ποκετίνο

Την άποψη πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση απέναντι στην Τσέλσι εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, με τον προπονητή της Τότεναμ να τονίζει πως τα «σπιρούνια» θα συνεχίσουν να παλεύουν ως το τέλος για το πρωτάθλημα.  



¶ξιζε περισσότερα η Τότεναμ για τον Ποκετίνο

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ, ο Αργεντίνος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο, όμως απέδωσε τα εύσημα στους «μπλε» που ήταν πιο ουσιαστικοί, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου.

«Συγχαρητήρια στην Τσέλσι. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι αλλά ήταν πιο ουσιαστικοί από εμάς. Νίώθω περήφανος, ήμασταν φανταστικοί στον τρόπο που παίξαμε. Σκόραραν τέσσερα γκολ με πέντε σουτ και εμείς μόνο δύο», είπε ο Ποκετίνο.

«Τώρα μπορούμε μόνο να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω τους και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο επόμενο ματς. Δεν φοβάμαι, είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σίγουρα αξίζαμε περισσότερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε στη συνέχεια.