Μπήκε η Φούλαμ, βγήκε η Λιντς

Αλλαγή υπήρξε στην βαθμολογία και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, με τη Φούλαμ να συντρίβει την Χάντερσφιλντ (4-1) και να επωφελείται στο έπακρο από την ήττα της Λιντς στην έδρα της Μπέρτον για να την πετάξει εκτός εξάδας.



Μπήκε η Φούλαμ, βγήκε η Λιντς

Μετά την ήττα της πρωτοπόρου Μπράιτον από τη Νόριτς την Παρασκευή, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την μαθηματική άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, το ενδιαφέρον στράφηκε στις τέσσερις πλεονεκτικές θέσεις που δίνουν δικαίωμα για το τελευταίο εισιτήριο για την κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Με την Ρέντινγκ να έχει πέσει θύμα των ορέξεων της Νότιγχαμ Φόρεστ που μάχεται για την παραμονή (4-1) η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μείωσε από την τρίτη θέση στον πόντο μετά την επικράτησή της κόντρα στη Ντέρμπι, με την ήττα της Χάντερσφιλντ να μην της επιτρέπει να τις ξεπεράσει και τις δύο και έχοντας ματς λιγότερο να της στερεί την ευκαιρία να μειώσει όσο μπορεί τη διαφορά από τη ντεφορμέ Νιούκαστλ (σ.σ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη).

Στην ουρά εκτός από τη νίκη της Φόρεστ, που τη φέρνει με κάποια ασφάλεια μακριά από την τελευταία τριάδα, η κατάσταση έμεινε αμετάβλητη. Μπλάκμπερν και Γουίγκαν ήρθαν ισόπαλες στα παιχνίδια τους, ενώ είδηση αποτελεί η πρώτη νίκη της Ρόδεραμ από τις 14/1 και 17 παιχνίδια (15 ήττες, 2 ισοπαλίες).