Αδιάφορες, και τους φάνηκε

Η μία δεν κυνηγάει τίποτα και η άλλη πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα για να πέσει. Έβερτον και Γουέστ Χαμ είναι πάνω-κάτω αδιάφορες και αυτό φάνηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε και τελείωσε 0-0 χωρίς να έχει καν στιγμές ποδοσφαιρικής έντασης.



Αδιάφορες, και τους φάνηκε

Τα «ζαχαρωτά» έχουν τρία παιχνίδια περισσότερα από την Άρσεναλ και λογικά περιμένουν απλώς να τερματίσουν στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τα «σφυριά» στους 38 βαθμούς και την 13η θέση, λίγο μακριά από την τυπική σωτηρία τους.

Οι δύο ομάδες δεν ήταν καθόλου καλές δημιουργικά και το ποδόσφαιρο που παρήγαγαν δεν κράτησε σε καμία περίπτωση ικανοποιημένους ούτε τους οπαδούς τους ούτε τους ουδέτερους. Οι προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν πράγματα όσο κυλούσαν τα λεπτά αλλά κανένας ποδοσφαιριστής δεν έδειχνε ικανός να βρει μια έμπνευση που θα διασπούσε την αντίπαλη άμυνα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως χρειάστηκε να περάσουν... άπειρα λεπτά για να βρεθεί ο Ρομέλου Λουκάκου σε καλές προϋποθέσεις, όμως κρύος από την απραξία δεν μπόρεσε ούτε εκείνος να κάνει την διαφορά. Τραυματίας αποχώρησε ο Φούνες Μόρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Φόντε, Ριντ, Κόλινς, Φερνάντες, Κουγιατέ (79' Κρέσγουελ), Νόρντβαϊτ, Μαζουάκου, Αγιού, Λανσίνι, Καλέρι (62' Σακό)

Έβερτον: Στεκέλενμπουργκ, Χόλγκεϊτ, Γιαγκέλκα, Γουίλιαμς, Μπέινς, Γκέιγ (46' Λούκμαν), Σνέιντερλιν, Ντέιβις (46' Μπάρι), Μπάρκλεϊ, Μιραλάς (72' Κάλβερτ-Λιούιν), Λουκάκου