Η Μπόρνμουθ «βούλιαξε» τη Μπόρο

Κανένα… έλεος δεν έδειξε η Μπόρνμουθ στη Μίντλεσμπρο. Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του Έντι Χάου επικράτησε 4-0 της «Μπόρο», η οποία χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.



Η Μπόρνμουθ «βούλιαξε» τη Μπόρο

Το ματς:

Ιδανικό ήταν το σενάριο της έναρξης του αγώνα για τους γηπεδούχους. Μετά από ωραία συνεργασία των Πιου-Ντάνιελς, η μπάλα έφτασε στον Κινγκ ο οποίος μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης έκανε το 1-0. Η «Μπόρο» προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στο 16’ ο Κλέιτον υπέπεσε σε λάθος και ο Αφόμπε νίκησε τον Γκουζάν για το 2-0! Ο… εφιάλτης για την ομάδα του Καράνκα συνεχίστηκε και λίγα λεπτά μετά ο Ραμίρεζ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε νωρίς νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο ημίωρο ο Μπόρουτς είπε όχι στην προσπάθεια του Ντε Ρουν και διατήρησε το 2-0, το οποίο παρέμεινε τελικά μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους να βρουν ένα γκολ που θα τους ξαναέβαζε στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματός αλλά μάταια. Η Μπόρνμουθ διαχειριζόταν σωστά το ματς και μέσα φρόντισε να το «καθαρίσει», με τους Πιου και Ντάνιελς να «σκοτώνουν» την Μίντλεσμπρο με τα γκολ τους στο 65’ και το 70’. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και πλέον η Μπόρο θα πρέπει να περιμένει ένα θαύμα αν θέλει να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -9 από τη σωτηρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Σμιθ, Φράνσις, Σ.Κουκ, Ντάνιελς, Φρέιζερ (72’ Στάνισλας), Άρτερ, Γκόσλινγκ (44’ Λ.Κουκ), Πιου, Κινγκ (84' Μουσέ), Αφόμπε

Μίντλεσμπρο: Γκουζάν, Μπαραγκάν (23’ Φόρσο), Τσέιμπερς, Αγιάλα, Γκίμπσον, Φρεντ, Κλέιτον, Ντε Ρουν (38’ Φάμπιο), Ντάουνινγκ, Ραμίρεζ, Νεγρέδο (80’ Γκεστέντ)