Και τι να το κάνει!

Όλα της πήγα πρίμα. Τουλάχιστον σχεδόν όλα! Η Σουόνσι πήρε μεγάλη νίκη (2-0) απέναντι στην Στόουκ, που έχασε πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο ένα γκολ διαφορά, αλλά την ίδια ώρα η Χαλ επικράτησε της Γουότφορντ και έτσι οι «κύκνοι» έμειναν παρα-προτελευταίοι στην βαθμολογία.



Και τι να το κάνει!

Οι Ουαλοί έπαιξαν σωστά, στάθηκαν τυχεροί και ολοκλήρωσαν τα καθήκοντά τους για 34η αγωνιστική ιδανικά (31β.) όμως το τρίποντο της ομάδας του Μάρκο Σίλβα (33β.) την αφήνει στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που από το πόδι του Γκίφλι Σίγκουρντσον και το κεφάλι του Φερνάντο Γιορέντε βρήκαν στο 9' το γκολ το οποίο τους χάρισε το προβάδισμα, για συνεχίσουν το παιχνίδι με ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Αγωνιστικά εκτός του τραυματισμού του Λιρόι Φερ, ο οποίος αντικαταστάθηκε, οι δύο πλευρές δεν είχαν να προσφέρουν κάτι άλλο δημιουργικά και για την ώρα η κατάσταση έδειχνε ιδανική για τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Στο δεύτερο μέρος οι «πότερς» κέρδισαν πέναλτι με τον Τσερντάν Σακίρι, όμως ο Μάρκο Αρναούτοβιτς δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και διατήρησε την Σουόνσι σε πορεία για έξοδο από τις κόκκινες θέσεις. Κι ενώ η Χαλ είχε κάνει επίσης το 1-0, ο Τομ Κάρολ ήρθε για να σιγουρέψει λίγο περισσότερο το αποτέλεσμα με προσπάθεια από μέση απόσταση. Αλλά κι αυτό, τι να το κάνει, με τις «τίγρεις» να διπλασιάζουν σχεδόν την ίδια στιγμή κι εκείνοι τα τέρματά τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Μόσον, Κίνγκζλι, Φερ (20' Κι), Μπρίτον (85' Μπόρχα), Κάρολ, Αγιού, Σίγκουρντσον, Γιορέντε (59' φαν ντερ Χόορν)

Στόουκ: Μπάτλαντ, Τζόνσον, Σόκρος, Μάρτινς Ίντι, Πίτερς, Σακίρι, Κάμερον, Άλεν, Αρναούτοβιτς (84' Ντιουφ), Μπεραχίνο (77' Σομπί), Κράουτς