Τέρι, κάντ' το για σένα!

Σε αντίθεση με άλλους αρχηγούς κορυφαίων συλλόγων, οι οποίοι δεν είχαν το «αντίο» που τους άξιζε (βλ. Τζέραρντ), ο Τζον Τέρι έχει την ευκαιρία ελέω της εξαιρετικά αμφίβολης συμμετοχής του Γκάρι Κέιχιλ, να είναι αυτός που θα αγωνιστεί στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Τότεναμ, προσπαθώντας για την παρουσία των «μπλε» στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!



Τέρι, κάντ' το για σένα!

Με «ονειρικό» τρόπο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η καριέρα του Τζον Τέρι στην Τσέλσι.

Πέρα από την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία πλησιάζουν όλο και περισσότερο, οι «μπλε» βρίσκονται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, καλούμενοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Τότεναμ.

Αν και ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, η μοίρα τα έφερε έτσι όπου πλέον είναι... αναγκασμένος να τον ξεκινήσει. Και αυτό γιατί ο Γκάρι Κέιχιλ έχει έρθει αντιμέτωπος με μία γαστρεντερίτιδα, η οποία δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Έτσι λοιπόν, ο Τέρι δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας της Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ», έχοντας δεδομένα τη μεγαλύτερη επιθυμία από όλους για την πρόκριση στον τελικό και κατ' επέκταση την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Έχοντας ήδη κατακτήσει πολλά τρόπαια στην καριέρα του με τους «μπλε» του Λονδίνου, ο 36χρονος δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει καλύτερα το «Στάμφορντ Μπριτζ» κάνοντας το «νταμπλ» με την ομάδα της καρδιάς του...