Τον πρόδωσε... η πλάτη του! (vid)

Ανώδυνη ήττα υπέστη η Μπράιτον, καθώς έχασε με 2-0 από τη Νόριτς, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 44ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Ήρωας για τα «καναρίνια» αναδείχθηκε... ο Ντέιβιντ Στόκντεϊλ, με τον τερματοφύλακα των «γλάρων» να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, πετυχαίνοντας αυτογκόλ με την πλάτη δύο φορές!  



Τον πρόδωσε... η πλάτη του! (vid)

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι του «Κάροου Ρόουντ» ο Στόκτνεϊλ, καθώς δέχθηκε δύο γκολ-καρμπόν στο πρώτο ημίχρονο! Η αρχή έγινε στο 18’ όταν ο Άλεξ Πρίτσαρντ με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του 31χρονου τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Το ίδιο πράγμα συνέβη περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, με δράστη και πάλι τον 24χρονο χαφ της Νόριτς! Το σουτ του αυτή τη φορά βρήκε στο δεξί δοκάρι, όμως και πάλι ο Στόκντεϊλ έπεσε αργά, με αποτέλεσμα να βρει ξανά η μπάλα στην πλάτη του! Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι οπαδοί των γηπεδούχων τον αποθέωσαν κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο!

Με αυτή την ήττα, η Μπράιτον παρέμεινε στους 92 βαθμούς, έχοντας όμως ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, η Νόριτς βρέθηκε προσωρινά στην 8η θέση με 66, χωρίς όμως να έχει ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Πριν το ξεκίνημα του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ούγκο Εχιόγκου, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα 44 του.