Δεν προλαβαίνει ο Κέιχιλ!

Εξαιρετικά δύσκολο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Τότεναμ ο αρχηγός της Τσέλσι Γκάρι Κέιχιλ.  



Δεν προλαβαίνει ο Κέιχιλ!

Όπως διαβεβαίωσε ο Αντόνιο Κόντε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού του «Γουέμπλεϊ», ο Κέιχιλ διακομίστηκε την Τρίτη του Πάσχα στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Παρά το γεγονός πως ο 31χρονος στόπερ των «μπλε» αναρρώνει, οι πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο δεν είναι με το μέρος του.

«Ήρθε την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο με πυρετό και ο γιατρός μας προτίμησε να τον στείλει στο νοσοκομείο ώστε να εξεταστεί η κατάσταση του. Δεν είναι κάτι σοβαρό και η κατάσταση του Γκάρι βελτιώνεται. Αν με ρωτάτε για αύριο, είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί», διαμήνυσε ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο Ιταλός ξεκαθάρισε πως ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά αύριο. «Το πιο σημαντικό είναι πως ο Κουρτουά επανήλθε και προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα» πρόσθεσε.