Κάρικ: «Στόχος και η τετράδα στην Πρέμιερ και το Γιουρόπα Λιγκ»!

Απόλυτος, όσον αφορά τα πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φινάλε της σεζόν ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Μάικλ Κάρικ, ο οποίος μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «BT Sports» μετά το ματς με την Άντερλεχτ, τόνισε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν δείχνουν καμία προτίμηση στην τέταρτη θέση ή την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.



Κάρικ: «Στόχος και η τετράδα στην Πρέμιερ και το Γιουρόπα Λιγκ»!

Ο 35χρονος μέσος ξεκαθάρισε έτσι, ότι η Γιουνάιτεντ θα «κυνηγήσει» με την ίδια θέρμη και τους δύο στόχους που έχει θέσει θεωρώντας ότι το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έχει όλα τα φόντα να πετύχει και στα δύο αυτά «μέτωπα».

«Ο κόσμος ρωτάει αν θα δώσουμε κάποια προτεραιότητα στο πρωτάθλημα ή το Γιουρόπα Λιγκ. Εμείς στοχεύουμε και στα δύο! Είναι καθήκον μας να το κάνουμε αυτό. Έχουμε ακόμη την ευκαιρία και στις δύο διοργανώσεις και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σηκώνεις τρόπαια. Βραδιές, όπως αυτή με την Άντερλεχτ, όταν νικάς και προχωράς στην επόμενη φάση, αποτελούν κάτι το ξεχωριστό. Υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι έως τη λήξη της χρονιάς».